Werken als oproepkracht

Wat betekent het om oproepmedewerker te zijn? Dit betekent dat jij aangeeft wanneer je beschikbaar bent. Wij plannen op die dagen/uren jouw werkzaamheden in.

In de praktijk is het mogelijk dat je de ene dag schoonmaakt op een school en de andere dag in een kledingzaak. Dit biedt jou een grote uitdaging en veel variatie, maar zorgt er ook voor dat je vele ervaringen opdoet. Wij zijn ons ervan bewust dat we best veel van je vragen; eigen inzicht, initiatief en flexibiliteit. Maar hierin word je uiteraard goed begeleid.

Is dit een functie voor jou? Laat dan snel je gegevens achter.

Onze regiomanager, jouw toekomstig direct leidinggevende, neemt dan persoonlijk contact met je op. In dit kennismakingsgesprek worden je eerste wensen geïnventariseerd, bijvoorbeeld voorkeur voor reisafstand/-tijd. Ook belangrijk, jij en hij weten gelijk of er een wederzijdse klik is.

 

 

Wanneer is ‘oproepmedewerker’ iets voor jou:

 

Beschikbaar

Je hebt al een baan (kan ook bij Succes zijn) maar bent extra beschikbaar

Flexibiliteit

Je zoekt flexibiliteit, werken op zeer diverse tijden

Scholier

Je bent scholier/student en werkt wanneer het past in jouw rooster

 

Waarom jij voor Succes gaat!

Wij bieden het schoonmaakproces van de toekomst, zonder daarbij de Volendamse achtergrond van hard werken uit het oog te verliezen. Werken bij Succes Schoonmaak betekent werken bij een gezellig, gezond familiebedrijf. Ben jij net als wij ambitieus, trots & betrokken? Kom gank! (Kom snel in het Volendams) en bewandel jouw eigen weg naar Succes!

Werken in de schoonmaak is veel meer dan alleen stofzuigen! Wij zoeken collega’s die zelfstandig kunnen werken met een klantvriendelijke houding. Vaak ben je alleen verantwoordelijk voor het niveau van schoonmaak op een object en direct het aanspreekpunt voor klanten.

En ben jij in de toekomst toch beschikbaar voor vaste werkdagen en tijden? Dan nemen we samen de mogelijkheden door die Succes te bieden heeft!

De voordelen van werken bij succes

  Flexibele Werktijden

  Fulltime of parttime aan de slag

  Wekelijks Salaris

  Werken bij een gezellig en gezond familie bedrijf

  Eén vaste leidinggevende als aanspreekpunt

Solliciteer direct

Meld je aan!

 

Bekijk onze vacatures 

Bekijk onze vacatures >

Schoonmaakmedewerker Landal Volendam

Volendam | 4-8

Voor het schoonmaken van deze nieuwe vakantiewoningen  is Succes Schoonmaak nog op zoek naar nieuwe medewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke parttime schoonmaakbaan in Volendam? Laat het ons dan snel weten. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-13733189...

Schoonmaakmedewerker Onderwijs

Noord-Holland | 5-32

Als schoonmaakmedewerker op een school, of dit nou middelbaar- of basisonderwijs is, ben je echt van toegevoegde waarde. Geen dag is hetzelfde dit biedt een dynamische functie waarbij jij verantwoording draagt voor de kwaliteit. Schrijf jij ook je eigen succesverhaal?...

 

 

Isabelle Durdel

"Voor mij was het een grote stap om mijn vaste contract op te zeggen en bij Succes te solliciteren. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik deze stap genomen heb. De reden hiervan is dat Succes haar beloftes waar maakt. Binnen 1 jaar ben ik van meewerkend voorvrouw gegroeid naar de functie van objectleidster. Een baan die ik graag wilde hebben.  Bedankt voor deze kans!"
Isabelle Durdel
28-02-19