Vakantiewerk

Gewoon lekker werken, extra verdienen en dan genieten! Wat als je de ochtenduren schoonmaakt om daarna op het strand te chillen? Of juist eerst relaxen op het terras en daarna aan de slag? Of eerst enkele weken fulltime aan de slag om je vakantie te verdienen? Alles kan! Als jij maar wil!

 

Waarom dit de meest flexibele bijbaan is

Clean & Chill

Flexibele Werktijden

Money, Money, Money

Wekelijks Salaris

Teamwork makes

the Dreamwork

Waarom jij voor Succes gaat!

Wij bieden het schoonmaakproces van de toekomst, zonder daarbij de Volendamse achtergrond van hard werken uit het oog te verliezen. Werken bij Succes Schoonmaak betekent werken bij een gezellig, gezond familiebedrijf. Ben jij net als wij ambitieus, trots & betrokken? Kom gank! (Kom snel in het Volendams) en bewandel jouw eigen weg naar Succes!

De voordelen van werken bij succes

   Flexibele Werktijden

   Fulltime of parttime aan de slag

  Wekelijks Salaris

   Je wordt opgehaald met de Succesbus

   Jij bepaalt de werktijden!

Solliciteer direct

Wij bellen jou

 

Bekijk onze vacatures 

Bekijk onze vacatures >

Meewerkend Voorman

Wormerveer | 15 - 25

Kom jij ons schoonmaakteam versterken? Voor een project in de omgeving van Wormerveer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een fabriekslocatie waarop jij verantwoordelijk bent voor de schoonmaak binnen de kantooromgeving. Wij zoeken: Een meewerkend voorman...

Schoonmaakmedewerker Retail IJmuiden

IJmuiden | 4

Draag jij bij aan de optimale shopexperience? Start jouw dag met het schoonmaken van een grote winkelketen. Wij garanderen een baan dicht bij huis (regio IJmuiden), minimaal 3 ochtenden per week voor totaal 4 uur en een fijne werksfeer. Schrijf...

 

 

Onze mensen

En misschien wel jouw toekomstige collega's

Isabelle Durdel

Voor mij was het een grote stap om mijn vaste contract op te zeggen en bij Succes te solliciteren. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik deze stap genomen heb.

De reden hiervan is dat Succes haar beloftes waar maakt. Binnen 1 jaar ben ik van meewerkend voorvrouw gegroeid naar de functie van objectleidster. Een baan die ik graag wilde hebben.  Bedankt voor deze kans!

1